Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

21 november 2017 – Symposium – Juridische aspecten van de deeleconomie

Uber, Airbnb, BlaBlaCar en andere actoren van de deeleconomie verleiden een steeds ruimer publiek. Deze bemiddelingsplatforms van een nieuw soort trachten winst te genereren en hun gebruikers zijn gevoelig voor de mogelijke besparingen die voortvloeien ui (...)

Uitgegeven op 06-11-2017 +

De AVG en het Register van Verwerkingsactiviteiten

De nieuwe algemene verordening inzake gegevensbescherming (afgekort GDPR in het Engels en RGPD in het Frans) treedt in werking op 25 mei 2018. Deze verordening brengt heel wat veranderingen teweeg, die rechtstreeks van toepassing zijn in de Belgische wetg (...)

Uitgegeven op 11-09-2017 +

Recente ontwikkelingen bij de invordering van niet-betwiste schuldvorderingen

Sinds 2 juli 2016 is een administratieve procedure van kracht ter invordering van niet-betwiste schuldvorderingen in handelszaken. Wij hebben reeds de praktische details van deze wetgeving besproken in onze nieuwsbrief van 29 augustus 2016 (zie hier). Ter (...)

Uitgegeven op 29-05-2017 +