Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Heeft uw Data Protection Officer geen belangenconflict ?

Op 28 april 2020 heeft de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) een boete van 50.000 EUR opgelegd aan een Proximus wegens verzuim aan haar verplichting om een belangenconflict in hoofde van de door haar aangestelde functionaris voor gegevensbescherming (hi (...)

Uitgegeven op 27-05-2020 +

Koninklijk besluit van 13 mei 2020: verlenging van tijdelijke opschortingsmaatregelen ten gunste van vennootschappen t./m. 17.06.2020

Wegens de aanhoudende pandemie, geeft de regering zuurstof aan de ondernemingen door de reeds van kracht zijnde tijdelijke opschortingsmaatregelen te verlengen van 17 mei tot 17 juni aanstaande. Voor een meer gedetailleerd overzicht van wat de maatregelen (...)

Uitgegeven op 18-05-2020 +

Verlenging van maatregelen inzake mede-eigendom, vennootschaps- en verenigingsrecht (Covid-19)

Vanwege de aanhoudende pandemie heeft de regering de verschillende tijdelijke maatregelen inzake mede-eigendom, vennootschaps- en verenigingsrecht verlengd. Wat betreft mede-eigendom, wordt bij koninklijk besluit het begin van de periode van vijf maanden (...)

Uitgegeven op 13-05-2020 +