Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Deelname van Carole DE RUYT aan twee conferenties in de komende weken

CAIRNLEGAL verheugt zich de deelname van Carole DE RUYT aan twee conferenties die in de komende weken worden gehouden, aan te kondigen. De eerste conferentie zal betrekking hebben op de juridische aspecten van medehuring in zijn burgerlijke, fiscale en st (...)

Uitgegeven op 17-01-2020 +

Facturen van KMO’s voortaan betaalbaar binnen de 60 dagen

De Wet tot wijziging van de wet van 2 augustus 2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties is op 29 oktober 2019 verschenen in het Belgisch Staatsblad. Deze wet is overgewaaid vanuit Nederland en heeft als doel betal (...)

Uitgegeven op 12-12-2019 +

Nieuwe vereisten voor publicaties in het Belgisch Staatsblad

Op 11 september 2019 heeft de heer Paul Dhayer, de nieuwe voorzitter van de Franstalige Ondernemingsdrechtbank te Brussel, een dienstnota uitgevaardigd, waarin nieuwe voorwaarden bepaald worden die van toepassing zijn op elke publicatie in het Belgisch St (...)

Uitgegeven op 21-11-2019 +