Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Virginie SCHOONHEYT wordt vennoot bij CAIRN LEGAL

CAIRN LEGAL heeft het genoegen u mee te delen dat Virginie SCHOONHEYT recentelijk is toegetreden als advocaat-vennoot van het kantoor. Sedert 2008 is Virginie actief als advocaat in onze kantoor en ingeschreven aan Balie te Brussel (Franstalige Orde van a (...)

Uitgegeven op 19-02-2018 +

Gids 2018 voor Internationaal en Vergelijkend Recht: wetten en voorschriften op het gebied van telecom, media en internet

Dames en Heren, Met genoegen kondigen wij de publicatie aan van de “Gids 2018 voor Internationaal en Vergelijkend Recht: wetten en voorschriften op het gebied van telecom, media en internet” door Global Legal Group Ltd., London, die als doel heeft advocat (...)

Uitgegeven op 19-01-2018 +

21 november 2017 – Symposium – Juridische aspecten van de deeleconomie

Uber, Airbnb, BlaBlaCar en andere actoren van de deeleconomie verleiden een steeds ruimer publiek. Deze bemiddelingsplatforms van een nieuw soort trachten winst te genereren en hun gebruikers zijn gevoelig voor de mogelijke besparingen die voortvloeien ui (...)

Uitgegeven op 06-11-2017 +