Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Successieplanning – de kaasroute binnenkort gesloten ?

Tot op heden kunnen in Nederland geregistreerde schenkingen van roerende goederen (of andere roerende overdrachten) door een Belgische rijksinwoner onbelast blijven, wat sommigen aanzet de zogenaamde “kaasroute” te volgen … Op 17 juni 2020 is er echter ee (...)

Uitgegeven op 17-07-2020 +

KMO’s: geniet van een consultancypremie voor bepaalde diensten van een advocaat

In deze moeilijke tijden lijkt het ons gepast om u eraan te herinneren dat het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een aantal premies toekent aan micro-, kleine en middelgrote ondernemingen die een hoofdkantoor hebben in het genoemde Gewest en die onder het to (...)

Uitgegeven op 25-06-2020 +

COVID-19 – Einde van de opzegtermijnen aan het tarief van werkloosheid

De wet van 3 juli 1978 betreffende de arbeidsovereenkomsten bepaalt dat in geval van ontslag door de werkgever de opzeggingstermijn wordt geschorst tijdens de meeste periodes van schorsing van de uitvoering van de arbeidsovereenkomst. Dit is met name het (...)

Uitgegeven op 19-06-2020 +