Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Nieuw inzake rechtsbescherming verzekering

De wet van 22 april 2019 “tot het toegankelijker maken van de rechtsbijstandsverzekering” is op 1 september 2019 in werking getreden. De wet moet de toegang tot de rechtszaal voor de middenklasse bevorderen door rechtzoekenden een belastingver (...)

Uitgegeven op 11-10-2019 +

UBO-register: de deadline nadert !

Tegen 30 september 2019 moeten alle rechtspersonen naar Belgisch recht hun uiteindelijke gerechtigde(n) in het UBO-register hebben geregistreerd. Ter herinnering, het UBO-register (‘Ultimate Beneficial Owner’) is een instrument van de FOD Financiën dat in (...)

Uitgegeven op 06-09-2019 +

CAIRN LEGAL is verheugd om de komst van drie nieuwe partners aan te kondigen.

Carole DE RUYT is toegetreden tot het advocatenkantoor CAIRN LEGAL op 1 juni 2019. Haar voornaamste expertisegebieden zijn het vastgoedrecht, handels- en burgerlijke huurovereenkomsten en mede-eigendomsrechten. Zij adviseert contractpartijen, eigenaars, m (...)

Uitgegeven op 12-07-2019 +