Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Opschorting en ontbinding van contractuele verplichtingen wegens overmacht (COVID-19)

Maken de uitbraak van COVID-19 epidemie en de daarmee gepaard gaande beperkingen aan het openbaar en privé leven de opschorting van verplichtingen of de ontbinding van een overeenkomst wegens overmacht mogelijk? Er is geen universeel concept van overmacht (...)

Uitgegeven op 26-03-2020 +

Vacature Brussel – Advocatenkantoor CAIRN LEGAL werft advocaat-stagiair of jonge advocaat-medewerker aan (m/v)

CAIRN LEGAL is een Brussels tweetalig kantoor dat een vijftiental advocaten telt. Zij richt haar diensten voornamelijk op de KMO’s in nationale of internationale context. Ze biedt haar cliënten onder meer in de volgende rechtsgebieden een volledige dienst (...)

Uitgegeven op 21-02-2020 +

Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV): dubbele distributietest

Een van de belangrijkste wijzigingen van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV) is de afschaffing van het minimumkapitaalvereiste in Besloten Vennootschappen (BV) en Coöperatieve Vennootschappen (CV). Ten einde voldoende middelen voo (...)

Uitgegeven op 21-02-2020 +