Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

UBO-register: de deadline nadert !

Tegen 30 september 2019 moeten alle rechtspersonen naar Belgisch recht hun uiteindelijke gerechtigde(n) in het UBO-register hebben geregistreerd. Ter herinnering, het UBO-register (‘Ultimate Beneficial Owner’) is een instrument van de FOD Financiën dat in (...)

Uitgegeven op 06-09-2019 +

CAIRN LEGAL is verheugd om de komst van drie nieuwe partners aan te kondigen.

Carole DE RUYT is toegetreden tot het advocatenkantoor CAIRN LEGAL op 1 juni 2019. Haar voornaamste expertisegebieden zijn het vastgoedrecht, handels- en burgerlijke huurovereenkomsten en mede-eigendomsrechten. Zij adviseert contractpartijen, eigenaars, m (...)

Uitgegeven op 12-07-2019 +

“Pop-up store”-huur in de drie Regio’s

Voorheen bepaalde de wet van 30 april 1951 op de handelshuurovereenkomsten onder artikel 3 dat de handelshuurovereenkomst niet korter dan 9 jaar mocht zijn. Deze lange termijn, die bedoeld was om de huurder en zijn handelsfonds te beschermen, beantwoordt (...)

Uitgegeven op 28-06-2019 +