Cairn Legal

Een baken op uw weg

In een wereld waar de regels steeds complexer worden, zijn betrouwbare herkenningstekens onmisbaar. De advocaten van CAIRN LEGAL spannen zich in om hun cliënten de oriëntatiepunten te bezorgen om de juiste richting te vinden voor het realiseren van hun plannen.  

Lees meer

Recent nieuws

Nachtarbeid voortaan mogelijk bij e-commerce

Nachtarbeid is in principe verboden in België. Een werkgever mag dus geen arbeid laten verrichten tussen 20u en 6u. De programmawet van 25 december 2017 voert evenwel vanaf 1 januari 2018 nieuwe procedures in om zowel nacht- en zondagarbeid mogelijk te ma (...)

Uitgegeven op 22-03-2018 +

Virginie SCHOONHEYT wordt vennoot bij CAIRN LEGAL

CAIRN LEGAL heeft het genoegen u mee te delen dat Virginie SCHOONHEYT recentelijk is toegetreden als advocaat-vennoot van het kantoor. Sedert 2008 is Virginie actief als advocaat in onze kantoor en ingeschreven aan Balie te Brussel (Franstalige Orde van a (...)

Uitgegeven op 19-02-2018 +

Gids 2018 voor Internationaal en Vergelijkend Recht: wetten en voorschriften op het gebied van telecom, media en internet

Dames en Heren, Met genoegen kondigen wij de publicatie aan van de “Gids 2018 voor Internationaal en Vergelijkend Recht: wetten en voorschriften op het gebied van telecom, media en internet” door Global Legal Group Ltd., London, die als doel heeft advocat (...)

Uitgegeven op 19-01-2018 +