Oproep tot het indienen van projecten: overname van ondernemingen in moeilijkheden door en/of met hun werknemers

In het kader van haar herstel- en herontwikkelingsplan heeft de Brusselse regering recentelijk hub.brussels belast met de begeleiding van projecten voor de overname van ondernemingen in moeilijkheden door en/of met hun werknemers.

hub.brussels had met de hulp van verschillende deskundigen reeds in het verleden met succes steun verleend bij de overname van de activiteiten van Cameleon door een deel van haar werknemers.

Ingevolge de nieuwe opdracht toegewezen aan hub.brussels heeft zij een openbare aanbesteding georganiseerd naar verschillende advocatenkantoren toe om deze op maat gesneden ondersteuning aan een of twee bedrijven opnieuw te offreren.

Cairn Legal is in het kader van deze aanbesteding uitverkoren om de aspecten van het vennootschaps- en insolventierecht te behandelen.

Aarzel niet indien u bedrijven of overnameprojecten kent die baat zouden kunnen hebben bij deze ondersteuning. Alle informatie is beschikbaar op de hub.brussels website https://hub.brussels/fr/blog/appel-a-candidatures-repreneuriat/. Aanvragen kunnen tot 20 juni worden ingediend.

Voor meer informatie over dit onderwerp, aarzel niet om contact op te nemen met Mr Antoine DECLEVE (antoine.decleve@cairnlegal.be).

Met vriendelijke groeten.

Het Cairn Legal Team