KMO’s: geniet van een consultancypremie voor bepaalde diensten van een advocaat

In deze moeilijke tijden lijkt het ons gepast om u eraan te herinneren dat het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een aantal premies toekent aan micro-, kleine en middelgrote ondernemingen die een hoofdkantoor hebben in het genoemde Gewest en die onder het toepassingsgebied vallen.

De tegemoetkoming kan 40 tot 60% van de kosten van de juridische studie door een advocaat dekken, met een maximum van EUR 10.000,00 per kalenderjaar.

We nodigen u uit om de pagina gewijd aan deze premie te bezoeken op de website van Brussel Economie en Werkgelegenheid voor meer informatie over de toekenningsvoorwaarden: http://werk-economie-emploi.brussels/nl/premie-consultancy

Voor meer informatie over dit onderwerp, aarzel niet om contact op te nemen met Didier CHAVAL (didier.chaval@cairnlegal.be).

Met vriendelijke groeten.
Het Cairn Legal Team