Deelname van Carole DE RUYT aan twee conferenties in de komende weken

CAIRNLEGAL verheugt zich de deelname van Carole DE RUYT aan twee conferenties die in de komende weken worden gehouden, aan te kondigen.

De eerste conferentie zal betrekking hebben op de juridische aspecten van medehuring in zijn burgerlijke, fiscale en stedenbouwkundige aspecten. Meester De Ruyt zal de verschillende burgerlijke aspecten van medehuring in detail toelichten, met de nadruk op de recente hervormingen in Brussel en in het Waalse Gewest. De conferentie wordt gehouden in de Cercle du Lac in Louvain-La Neuve op 3 februari 2020.

De tweede conferentie zal multidisciplinair zijn en is bedoeld om beoefenaars van juridische beroepen te informeren over de toepassing in de tijd van de verschillende hervormingen op het gebied van burgerlijk recht, gerechtelijk recht, vennootschapsrecht, insolventierecht, huurrecht, ouderschap, huwelijksvermogensstelsels, verkeerwetgeving, enz. Meester De Ruyt zal onder meer de evoluties in de wetgeving inzake woninghuur analyseren. De conferentie wordt gehouden in Charleroi in het Palais de Verre op 19 maart 2020.

Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met Mr Carole DE RUYT (carole.deruyt@cairnlegal.be).

Met vriendelijke groeten.
Het Cairn Legal Team