Gids 2019 voor Internationaal en Vergelijkend Recht: wetten en voorschriften op het gebied van telecom, media en internet

Met genoegen kondigen wij de publicatie aan van de “Gids 2019 voor Internationaal en Vergelijkend Recht: wetten en voorschriften op het gebied van telecom, media en internet” door Global Legal Group Ltd., London, die als doel heeft advocaten en bedrijfsjuristen wereldwijd een uitgebreide juridische analyse te bieden van de evolutie van de wet- en regelgeving in de sector van telecommunicatie, media en internet.

Deze juridische gids, gepubliceerd in het Engels, wordt didactisch gepresenteerd onder de vorm van een vergelijkende vragenlijst. Het doel is om aan de lezer een algemeen overzicht te bieden van de belangrijkste probleemstellingen die van invloed zijn op de wet- en regelgeving met betrekking tot telecommunicatie, de media en internet te bieden, en meer bepaald de manier waarop deze in 29 landen van de wereld geëvalueerd en opgelost worden.

Cairn Legal, en in het bijzonder Guillaume Rue en Frédéric Paque, ligt aan de wieg van deze twaalfde editie. Beide auteurs hebben aan de bewerking van het hoofdstuk over België deelgenomen.

Klik op de volgende link voor directe toegang tot de publicatie of ga naar iclg.com. Deze gids is ook in papierversie verkrijgbaar op de website.


Met vriendelijke groeten.

Het Cairn Legal Team