Vacature Brussel – Advocatenkantoor CAIRN LEGAL werft advocaat-stagiair of jonge advocaat-medewerker aan (m/v)

CAIRN LEGAL is een Brussels tweetalig kantoor dat een vijftiental advocaten telt. Zij richt haar diensten voornamelijk op de KMO’s in nationale of internationale context.

Ze biedt haar cliënten onder meer in de volgende rechtsgebieden een volledige dienstverlening aan: economisch recht, bouw- en vastgoedrecht, verbintenissenrecht, handelsrecht, arbeidsrecht en vennootschapsrecht.

CAIRN LEGAL biedt je een gevarieerde job met uitdagende dossiers waarbij je rechtstreeks in contact staat met cliënten, andere advocaten en rechtbanken. Je komt terecht in een kantoor dat gelegen is in een zeer aangename werkwijk met een zicht over het Ter Kamerenbos. Je maakt deel uit van een enthousiast team met een gezonde groepsdynamiek. Wij voorzien een competitieve verloning en bieden interne groeiperspectieven aan, want het kantoor moedigt de uitbouw van een professioneel leven als advocaat en de verwerving van eigen cliënteel aan.

Taakomschrijving:

Tewerkstelling op ons kantoor geeft je de kans om kennis te maken met het beroep van advocaat in al zijn facetten: opzoekingswerk, het opstellen van procedurestukken, opstellen van adviezen en memo’s, het bijwonen van vergaderingen, het behandelen van zaken voor de rechtbank.

De advocaat-medewerker geniet een grote zelfstandigheid op ons kantoor die de mogelijkheid heeft dossiers van A tot Z op te volgen, met de nodige ondersteuning waar nodig of gewenst.

Vereisten voor deze functies zijn :

–           Nederlands is moedertaal;

–           Frans, Engels en/of Duits zijn pluspunten;

–           analytische geest;

–           grondig, gedreven en vastbesloten om kwalitatief werk te leveren;

–           je kan in team werken en leert graag bij;

–          interesse voor het ondernemings- en verbintenissenrechtrecht;

Contact:

Geïnteresseerden kunnen hun CV samen met een korte motivatiebrief per e-mail overmaken aan : info@cairnlegal.be